Advocaat Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

Als u op zoek bent naar een ervaren advocaat in Zeist die is gespecialiseerd in de meest voorkomende rechtsgebieden, bent u van harte welkom op ons nieuwe advocatenkantoor in Zeist West.

De rechtsgebieden betreffen onder meer strafrecht, jeugdstrafrecht, familierecht, huurrecht, arbeidsrecht of ontslagrecht, geschillenrecht en incassorecht. In al deze rechtsgebieden zijn al meer dan 14 jaar zaken behandeld door mr. Barry van Nimwegen. Hij is dan ook een van de meest ervaren advocaten in Zeist.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Op zoek naar een advocaat in Zeist

Met wat voor probleem u ook zit, vrijwel elke soort zaak is al eens eerder behandeld geweest en u bent dan ook aan het juiste adres voor een goed en eerlijk advies en zonodig behandeling van uw zaak. Op ons advocatenkantoor in Zeist West kunt u altijd een gratis gesprek krijgen waarin uw kansen en risico’s vantevoren worden ingeschat. Dit kan uiteraard ook telefonisch of per email.

Met een laagdrempelige en betaalbare aanpak is ons advocatenkantoor misschien wel een van de meeste bereikbare advocaten te Zeist. Er wordt altijd gekeken of u voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt en in hoeverre uw zaak kans van slagen heeft. Ook wordt altijd gekeken of een zaak zonder rechter kan worden afgedaan, dat scheelt tijd en vaak ook geld (ook in strafrechtelijke zaken).

mr. Barry van Nimwegen is sinds 2002 advocaat en is lang werkzaam geweest bij een sociaal advocatenkantoor te Utrecht waar hij de nodige ervaring heeft opgedaan. In 2015 heeft hij de overstap gemaakt en is hij zelfstandig advocaat in Zeist.

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?