De advocaat van Zeist

Neem contact op

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis bij Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist. Bovendien wordt door de advocaat steeds gekeken of u voor pro deo of gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt zodat u altijd de beste rechtsbijstand voor de laagste prijs krijgt. Gegarandeerd!

Afspraak maken

Ieder eerste gesprek is altijd GRATIS en vrijblijvend zonder verplichtingen. Ik  maak een eerste beoordeling voor u.

Van Nimwegen Advocatenkantoor

Advocatenkantoor Van Nimwegen is centraal gevestigd in Zeist-West, tussen de woonwijken Brugakker, Couwenhoven, Crosestein, De Clomp, Nijenheim, Vogelwijk en Vollenhoven.

Advocatenkantoor

Hoewel het kantoor een laagdrempelige buurtfunctie voor deze wijken probeert te vervullen, is uiteraard iedereen uit Zeist en omstreken hier aan het goede adres, want met meer dan 17 jaar ervaring is bijna elke soort zaak wel eens eerder behandeld.

Er is volop gratis parkeerruimte direct voor de deur.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

mr. B. van Nimwegen is advocaat sinds 2003 en heeft al meer dan 17 jaar ervaring op vrijwel alle rechtsgebieden. De laatste 9 jaar is hij werkzaam geweest binnen de sociale advocatuur in Kanaleneiland Utrecht. Zijn opvatting is dat goede rechtsbijstand bereikbaar en betaalbaar moet zijn voor iedereen. Hij is een nauwgezet en pragmatisch werkende advocaat die zijn cliënten tijd en vertrouwen geeft en vooraf een eerlijke inschatting van de kosten, kansen, risico’s en mogelijkheden maakt. Hij wil zo snel mogelijk het beste resultaat bereiken, waarbij de tevredenheid van de cliënt de maatstaf is.

Door jarenlange ervaring, kennis en praktijkgericht handelen lukt het vrijwel steevast om naar tevredenheid van de klant snel en vaak zonder rechter het gewenste resultaat te bereiken, zelfs in strafzaken.

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?