Advocaat Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

Het rechtsgebied familierecht gaat over meer dan alleen echtscheidingen, hoewel u aan het juiste adres bent bij Advocatenkantoor Van Nimwegen indien u een advocaat echtscheiding in Zeist zoekt.

Wist u dat een echtscheidingsprocedure zoveel sneller kan verlopen indien er vooraf afspraken worden gemaakt over de onderwerpen die daarbij aan de orde kunnen komen. Met behulp van een zogenaamde ‘referteverklaring’ en ‘akte van berusting’ kan de echtscheidingsprocedure met enkele maanden worden verkort. Een advocaat echtscheiding kan u daarbij helpen. Ook bij het opstellen van een zogenaamd ouderschapsplan of echtscheidingsconvenant helpt een echtscheiding advocaat u graag op weg.

Familierecht gaat echter ook over omgangsregeling, alimentatie, vaderschap (ontkenning en erkenning) en ouderlijk gezag. Het kunnen beladen kwesties zijn in het familierecht en waarbij vaak ook de nodige emoties komen kijken. Het kan dan van belang zijn om een betrokken familierecht advocaat te benaderen die een groot deel van de lasten van u uit handen neemt zodat u minder zorgen hoeft te maken over de juridische kanten van het familierecht. In Zeist bent u van harte welkom om die zorgen over te dragen aan een ervaren advocaat. Maar ook als u van verder komt bent u aan het juiste adres bij deze echtscheiding advocaat in Zeist.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Op zoek naar een advocaat echtscheiding in Zeist

Bij Advocatenkantoor Van Nimwegen in Zeist West kunt u terecht om u geheel vrijblijvend te laten informeren over de verschillende onderwerpen die bij een echtscheiding en alle andere zaken uit het familierecht komen kijken. Mr. Barry van Nimwegen is een betrokken en ervaren echtscheiding advocaat die al 14 jaar zaken op het gebied van echtscheiding, alimentatie, omgangsregeling en vaderschap behandelt. Hij licht u graag voor en neemt graag zoveel mogelijk zorgen uit uw handen. En er wordt altijd gekeken of u voor een toevoeging of gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt. Dus ook als u een familierecht advocaat of een echtscheiding advocaat in Zeist zoekt, bent u van harte welkom op ons advocatenkantoor te Zeist West.

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?