Geschillenrecht Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

Als particulier, ondernemer, zzp’er of MKB in Zeist of omstreken heeft u dagelijks te maken met andere particulieren, ondernemers, zzp’ers of MKB’ers. Vaak gaat dat goed en gaat dat ook lang goed, gelukkig. Helaas komt het voor dat er geschillen kunnen ontstaan over gemaakte afspraken, geleverde diensten of goederen. Daarover gaat geschillenrecht.

U kunt daarbij denken aan het niet nakomen van levertijden, het leveren van verkeerde of defecte producten of diensten die niet naar behoren worden uitgevoerd. Of dat het product of geleverde dienst na verloop van tijd gebreken of mankementen beginnen te vertonen. Dat is heel erg vervelend, en de tijd die er in gaat zitten om dat op te lossen ook. Indien u te maken krijgt met geschillenrecht in Zeist of omstreken bent u bij Advocatenkantoor Van Nimwegen aan het goede adres voor een geschillenrecht advocaat in Zeist.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Op zoek naar geschillenrecht advocaat te Zeist

Advocatenkantoor Van Nimwegen is ervaren als geschillenrecht advocaat in Zeist en daarbuiten. Al ruim 14 jaar treedt mr. Barry van Nimwegen op als advocaat geschillenrecht in zaken waarin deze problematiek aan de orde is. Dit betreft zaken tussen particulieren onderling, tussen particulieren en ondernemingen en ondernemers onderling. Er wordt altijd gekeken of u voor een toevoeging of gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Een geschil kan op twee manieren worden opgelost. Eén manier is om in onderling overleg tot afspraken te komen waarbij iedereen weet waar hij aan toe is. De ervaring leert dat dit het snelste werkt en ook de meeste duidelijkheid biedt voor alle betrokkenen. Als dat onverhoopt niet lukt of niet mogelijk is dan is de andere manier om het geschil voor te leggen aan de rechter. Het voordeel daarvan is dat objectief met behulp van het geschillenrecht op de zaak wordt beslist, maar het nadeel is dat langere tijd onduidelijk blijft of en hoe het geschil wordt opgelost. Bovendien kunnen de kosten dan ook hoger en onduidelijk zijn. In beide gevallen heeft u behoefte aan een geschillenrecht advocaat en bent u bij Advocatenkantoor Van Nimwegen aan het goede adres; ervaren als geschillenrecht advocaat in Zeist. En daarbuiten, want zaken worden immers wereldwijd gedaan. Ook voor zaken en aankopen die via internet zijn gedaan kunt u terecht.

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?