Huurrecht Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

Mensen kunnen om diverse redenen te maken krijgen met het huurrecht. Bijvoorbeeld een huurachterstand, hetgeen een bijzonder vervelende situatie is. Huurachterstand hangt meestal samen met betalingsonmacht en niet met betalingsonwil. Voor een verhuurder die op grond van het huurrecht ontbinding van de huurovereenkomst en ontruiming van het gehuurde wil of voor een kantonrechter die daarover moet beslissen, is de oorzaak van de huurachterstand echter niet van belang; bij een huurachterstand van drie, vier of meer maanden moet de woning vaak worden ontruimd. En de achterstand moet dan nog steeds betaald worden, net als de kosten van de procedure. Soms is op grond van het huurrecht nog een periode mogelijk om alsnog te betalen.

Een verhuurder van een huurwoning heeft op basis van de huurwet de mogelijkheid de huurder die bij hem schulden heeft op straat te zetten. Anderen waar men een schuld heeft kunnen dat doorgaans niet. Het is dan ook beter om bij wie dan ook proberen geld te lenen om de schuld bij de verhuurder te betalen. Dat is vaak ook lastig, maar het proberen waard. Eigen huis is toch goud waard.

Bijstand van een huurrecht advocaat is vaak te adviseren, of u nu huurder of verhuurder bent. Of het nu gaat oom een huurachterstand, overlast, onderhoud of een ander geschil dat het huurrecht raakt. Of u nu te maken heeft met huurrecht in Zeist of daarbuiten.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Op zoek naar een advocaat huurrecht in Zeist

Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist West is ervaren in huurrecht. Mr. Barry van Nimwegen is ruim 14 jaar werkzaam geweest op dat terrein en is een van de meest ervaren huurrecht advocaten te Zeist. Zoals met iedere zaak, bent u van harte welkom om uw kansen en risico’s te bespreken in een geheel vrijblijvend intakegesprek. Er wordt altijd gekeken of u voor een toevoeging of gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Dus als u te maken krijgt met een probleem op het gebied van huurrecht in Zeist of daarbuiten, bij Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist West bent u aan het goede adres voor een ervaren huurrecht advocaat.

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?