Incasso advocaat Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

Bij incassozaken kan het zijn dat anderen geld van u vorderen, of dat u geld heeft te vorderen van een ander. 

Indien anderen geld van u vorderen, kunt u daartegen verweer voeren. Tijdig contact met uw advocaat kan belangrijk zijn. Het kan zijn dat de tegenpartij rechtstreeks van u vordert, of dat een incassobureau of deurwaarder (dat is niet hetzelfde!) dat namens de tegenpartij doet. Ook kan er al een dagvaarding of zelfs een vonnis aan u zijn betekend. Ook dan is tijdig contact met uw advocaat raadzaam; indien u niet tijdig reageert kan u ‘bij verstek’ worden veroordeeld (ook dan is er nog een mogelijkheid, maar alleen als u tijdig reageert).

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Indien u geld heeft te vorderen van een ander, kan uw advocaat een hoop werk uit handen nemen. Vaak is de aanblik van het briefpapier van een advocaat al voldoende om de wederpartij tot betaling te laten overgaan. De kosten van de incasso worden verhaald op de wederpartij.

Ook voor het MKB kan op diverse gebieden rechtsbijstand of advisering worden geleverd (denk aan contracten, voorwaarden, geschillen etc.), ook daarin bestaat een ruime ervaring.

Voor al deze onderwerpen kunt u vrijblijvend terecht bij Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist; ook ervaren in incassozaken en MKB!

Neem contact op

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis bij Advocatenkantoor Van Nimwegen te Zeist. Bovendien wordt door de advocaat steeds gekeken of u voor pro deo of gesubsidieerde rechtsbijstand in aanmerking komt zodat u altijd de beste rechtsbijstand voor de laagste prijs krijgt. Gegarandeerd!

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?