Ontslagrecht Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

Een werkgever mag niet zomaar een ontslag geven, daarvoor heeft hij eerst een zogenaamde ontslagvergunning nodig. Dat gaat via een procedure met hoor en wederhoor bij het UWV. Alleen als het UWV de ontslagvergunning verleent, mag de werkgever het contract opzeggen, met inachtneming van de toepasselijke opzegtermijn. Er bestaat dan ook recht op een ‘transitievergoeding’. Een advocaat ontslagrecht kan u daarbij helpen.

Een ontslagvergunning is niet nodig als de werkgever de arbeidsovereenkomst opzegt binnen de proeftijd, als die is afgesproken. Een proeftijd is op grond van het arbeidsrecht alleen toegestaan bij tijdelijke contracten van langer dan zes maanden. Bij tijdelijke contracten van langer dan zes maanden geldt bovendien dat de werkgever minimaal één maand voor het einde moet laten weten of het contract wordt verlengd. Doet hij dat niet of te laat, dan heeft de werknemer recht op een vergoeding. Hier moet de werknemer wel op tijd aanspraak op maken. Uw ontslagrechtadvocaat weet meer.

Voor een advocaat ontslagrecht in Zeist kunt u terecht bij Advocatenkantoor Van Nimwegen. Ook bij ontslag op staande voet en andere vormen van ontslag die bestaan in het ontslagrecht.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Op zoek naar een advocaat ontslagrecht in Zeist

Advocatenkantoor Van Nimwegen is uw ontslagrecht advocaat in Zeist West. Na ruim 14 jaar werkzaam te zijn geweest op het gebied van ontslagrecht, arbeidscontract en arbeidsconflict in Zeist is mr. Barry van Nimwegen een van de meest ervaren advocaten ontslagrecht in Zeist. Voor een geheel vrijblijvend intakegesprek kunt u een afspraak maken waarbij uw kansen en risico’s en kosten worden besproken. Er wordt altijd gekeken of u voor een toevoeging of gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Indien u te maken krijgt met ontslag en ontslagrecht in Zeist of daarbuiten, is het ook van belang om goed vast te stellen of u een goede verdere samenwerking met uw werkgever wenst te behouden. In het intakegesprek met uw ontslagrecht advocaat wordt daar ook ruim aandacht aan besteed. Dus als u op zoek bent naar een ontslagrecht advocaat in Zeist bent u hier ook aan het goede adres. Advocatenkantoor Van Nimwegen: ervaren in ontslagrecht in Zeist.

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?