Onvermogen advocaat Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

U betaalt al gauw heel veel geld per uur om een advocaat in te schakelen bij problemen. En hoe groter de problemen, hoe meer werk de advocaat moet doen en hoe meer geld dat kost. En ook als u de zaak wint, krijgt u lang niet altijd al het geld terug.

In Nederland bestaat gelukkig ook het systeem van ‘gefinancierde rechtsbijstand’ ook wel pro deo advocaten of onvermogen advocaten genoemd. Indien u onder een bepaalde inkomensgrens blijft, betaalt de overheid de kosten van rechtsbijstand door de onvermogen advocaat (€ 26.000 bij alleenstaanden en € 36.800 voor samenwonenden, bruto). U bent dan wel een ‘eigen bijdrage’ verschuldigd die afhankelijk is van de precieze hoogte van uw inkomen in 2014 (of 2016 als dat veel lager is). Er geldt ook een vermogensgrens van € 24.437,00. In verband met bezuinigingen geldt het systeem van gefinancierde rechtsbijstand helaas niet voor alle soorten zaken. Meer informatie vindt u op www.rechtsbijstand.nl.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Voor bijstandsgerechtigden geldt dat zij in sommige gevallen bijzondere bijstand kunnen krijgen voor de ‘eigen bijdrage’, waardoor zij feitelijk een gratis (pro deo) advocaat van onvermogen hebben. Maar ook als u alleen een eigen bijdrage hoeft te betalen, is dat nagenoeg ongeacht het aantal uren dat de advocaat aan uw probleem werkt. Ook is korting op de eigen bijdrage mogelijk. Bovendien kunt u met uw advocaat van onvermogen altijd afspraken maken over de kosten. Met deze advocaat van onvermogen in Zeist in ieder geval wel, zodat u nooit teveel betaalt. En soms zelfs niks. Gratis.

Op zoek naar advocaat van onvermogen in Zeist

Ons advocatenkantoor in Zeist West neemt deel aan de regeling voor advocaten van onvermogen. U krijgt vooraf een eerlijke inschatting van uw kansen en risico’s en de kosten van uw zaak. Goede juridische bijstand van een ervaren advocaat hoeft echt niet duur te zijn dus neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak met advocatenkantoor Van Nimwegen, een van de meest ervaren advocaten van onvermogen in Zeist.

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?