Strafrecht Zeist

Gratis intakegesprek

Een eerste telefoongesprek of probleemanalyse op kantoor is altijd gratis.

Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Ik stel me graag aan u voor.

Het komt helaas voor dat er mensen op verdenking van een strafbaar feit worden aangehouden die helemaal niks hebben gedaan. En het kan iedereen overkomen.

Als u op een nachtelijk tijdstip ergens rondloopt waar net een inbraak is gemeld of u voldoet aan een signalement dat door een getuige van een vernieling is gegeven, dan kunt u als ‘redelijkerwijs schuldig aan een strafbaar feit’ op grond van het strafrecht worden aangehouden. Ook al heeft u niets gedaan, u bent dan voor de politie toch verdachte. U kunt dan maximaal 6 uur lang worden opgehouden voor verhoor (nachtelijke uren niet meegeteld, dus eigenlijk zelfs 15 uur). Bovendien kunt u daarna ook nog in verzekering worden gesteld.

U heeft het recht om te zwijgen, om voorafgaand aan uw verhoor eerst met een strafrecht advocaat te spreken en recht op bijstand van een advocaat bij uw verhoor. Nadat u bent aangehouden, is die strafrecht advocaat altijd gratis. Ook als u nog niet bent aangehouden maar wel als verdachte bent uitgenodigd voor een politieverhoor, kunt u (bij deze advocaat strafrecht in Zeist) een gratis adviesgesprek hebben. De advocaat kan de vergissing van de politie snel onder de aandacht van de leiding brengen.

Als de verdenking eindigt zonder oplegging van straf of maatregel, heeft u vaak recht op een financiële vergoeding. Een kleine pleister op de wonde, maar die flink kan oplopen! Uw strafrechtadvocaat kan hierover meer vertellen.

Advocaat

mr. B. van Nimwegen

Op zoek naar een advocaat strafrecht in Zeist

Advocatenkantoor Van Nimwegen is uw kantoor indien u op zoek bent naar een strafrecht advocaat in Zeist. Mr. Barry van Nimwegen behandelt al ruim 14 jaar strafzaken en is een van de meest ervaren strafrechtadvocaten in Zeist. Ook voor strafzaken geldt dat deze mogelijk zonder tussenkomst van een rechter kunnen worden opgelost. Indien u te maken krijgt met strafrecht in Zeist of daarbuiten, kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Er wordt altijd gekeken of u voor een toevoeging of gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Of het nu gaat om een strafzaak met dagvaarding, strafbeschikking, boete, CJIB, kantonrechter, politierecht of meervoudige kamer. Ook voor een verklaring omtrent het gedrag (VOG), ingenomen rijbewijs, rij-ontzegging, inbeslaggenomen goederen of andere zaken waarbij de officier van justitie of het openbaar ministerie is betrokken, kunt u terecht bij ons advocatenkantoor in Zeist West.

Rechtsgebieden

Familierecht

Strafrecht

Incasso en MKB

Benieuwd wat ik voor u kan betekenen?